Over Ons

Over ons

Veerle Bergman Makelaar is partner van Factotum Media B.V. Zij promoot het Factotum marketingplatform en de media & middelen die slimme makelaars op het platform maken.

Dit doet zij online met de website www.voorbeeldmakelaar.nl, op de social media en met verschillende woning websites zoals deze. Ook offline kun je printed marketing materialen van Veerle Bergman tegenkomen. Factotum gebruikt ze in haar inspiratiepakket waarin onder andere brochures, flyers en HomePromoCards zijn opgenomen.

Factotum ontwikkelt en beheert intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze software bieden we aan via het Factotum marketingplatform. Op dit platform maken én bestellen makelaars media & middelen waarmee zij hun marketing- en verkoop campagnes vorm geven. Digitaal en fysiek (fysiek = drukwerk of digitaal geprinte marketing materialen), alle woning cq. object media en middelen geheel in de huisstijl van de makelaar.

Natuurlijk is ons platform gekoppeld met de bekende makelaars CRM systemen waaronder Realworks, Yes-Co en Wazzup. Het grootste voordeel voor makelaars hiervan is dat de content maar 1 x ingevoerd of geüpload hoeft te worden. Door de koppelingen wordt de content automatisch omgezet in de gewenste media en middelen.

Bij Factotum zit service verlenen en kwaliteit leveren het bloed. Dit maakt ons werk leuk én we inspireren elkaar om dagelijks snel en efficiënt te werken. Onze klantmanagers Thalitha, & Francis staan op werkdagen klaar om al je vragen te beantwoorden.

Aarzel niet, neem contact op voor meer informatie of een afspraak zodat je je marketing wensen en behoeften kenbaar kunt maken en de media & middelen snel kunt inzetten.

Bel 0297 230 320 of mail info@factotum.nl