Over Ons

Factotum ontwikkelt en beheert intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze software maken én bestellen makelaars marketing materialen. Digitaal en fysiek, geheel in hun eigen huisstijl. Natuurlijk koppelen we met online platforms en de bekende makelaars CRM systemen waaronder Realworks, Yes-Co en Wazzup.

Wij zijn trots op onze historie. In de jaren ’70 zijn we gestart met het printen en distribueren van flyers waarmee makelaar hun woningaanbod presenteerden. De afgelopen jaren zijn we meegegroeid met de steeds verdergaande wensen van onze opdrachtgevers. Bij Factotum zit service verlenen en kwaliteit leveren zit in ons DNA. Dat is in 50 jaar niet veranderd. Dit maakt ons werk leuk én we inspireren elkaar om dagelijks snel en efficiënt te werken.

Onze klantmanager, Thalitha staat op werkdagen samen met Francis klaar om al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet, neem contact op voor meer informatie of een afspraak zodat je jouw marketing materialen snel in huis hebt. Bel 0297 230 320 of mail info@factotum.nl