Omschrijving

Omschrijving

De herenhuis is gebouwd in 2007 en biedt 546 m² netto woonoppervlak (838 m² bruto), verdeeld over drie woonlagen en een zeer comfortabel souterrain. Er zijn in totaal negen kamers, waarvan zes slaapkamers met vier badkamers.

Begane grond
Op de begane grond komt u via een ruime hal met fraai trappenhuis in de zeer riante woonkamer met fraaie natuurstenen vloer, open haard (gas), openslaande deuren naar het terras en een panoramisch uitzicht over de plassen. De aangrenzende keuken is in landelijke stijl uitgevoerd. Middelpunt is het robuuste fornuis van Boretti. Overige apparatuur, ondermeer een inbouw koffiemachine, is van Gaggenau. Ook hier openslaande deuren naar het heerlijke terras. De aparte werkkamer heeft de sfeervolle allure van een bibliotheek in Engelse stijl, met een wandmeubel uitgevoerd in gloedvol hout.

De keuken
De ruime woonkeuken (44m², natuurstenen vloer met vloerverwarming) is een moderne design keuken, voorzien van opvallend mooie apparatuur. Met zicht over de tuin en weilanden. Koken en eten in deze exclusieve keuken is een echt feestje! Bovendien is deze luxe keuken gemaakt van de beste materialen. Dit draagt bij aan de exclusieve uitstraling en zorgt voor een keuken die lang meegaat.
Het ontwerp van deze design keuken is strak en gedurfd. Om warmte en huiselijke sfeer toe te voegen blijft de speciaal op maat gemaakt houten tafel staan. Aan u de keuze dit exclusieve gebaar van voorgaande bewoners te omarmen. De keuken heeft een hoogwaardige afwerking aan zowel de binnen- als de buitenkant. Zo zijn kasten en lades luxe en efficiënt ingericht waardoor u optimaal van de beschikbare opbergruimte profiteert.

1e & 2e verdieping
Op de verdieping geeft een zeer ruime hal – met balkon – toegang tot drie slaapkamers, waaronder een studio-appartement met slaap- en zitkamer, een mooie badkamer en een balkon. De luxueuze mastersuite met open haard, airco en balkon, omvat een slaapkamer, een comfortabele badkamer en een maatwerk dressing. Op de tweede verdieping treft u een vierde slaapkamer aan met de allure van een studio-appartement, compleet met zitgedeelte en badkamer.

Algemeen
Op loopafstand van de villa bevinden zich meerdere uitstekende restaurants en lounge-gelegenheden, zoals de bekende Harbour Club Vinkeveen en Villa Lokeend. Sfeervolle dorpen als Loenen aan de Vecht, Vinkeveen, Vreeland en Baambrugge zijn met de auto binnen tien minuten te bereiken. Dit is een ideaal huis voor mensen die van water, rust en gezelligheid houden: de gezelligheid van een heerlijk, luxueus huis en de rust van deze prachtige omgeving met z’n Hollandse luchten en water. Op een kwartier rijden van Utrecht én Amsterdam worden al uw woonwensen werkelijkheid.

• Woonoppervlakte ca. 546 m2
• Perceeloppervlakte van 4.690 m2 waarvan 3.792 m2 in eigendom en 1.411 m2 in huur.
• De villa is gebouwd in 2007
• Drie woonlagen en een zeer comfortabel souterrain
• Totaal negen kamers, waarvan zes slaapkamers met vier badkamers
• Separaat botenhuis
• Privé eiland met brug vanuit de tuin te bereiken
• Inpandige garage voor 6